Møter hos oss

Vi vet hvor viktig det er at alt er i orden når du skal arrangere kurs eller møte. Derfor har vi alltid kursverter tilstede. Vi er også behjelpelig med planlegging og tilrettelegging i forkant hvis det er ønskelig.

Vi ønsker at alle våre gjester skal få en hyggelig opplevelse når de velger å booke kurs og konferanse hos oss. Derfor har vi vektlagt gode stoler på våre møterom, for vi vet at møtedeltakerne yter bedre når de har det bra. 


Vi bruker også å si at vårt største møterom - det ligger nedi veien. Vi samarbeider godt med Stormen Konserthus og kan avholde møter og konferanser der for opp til 800 personer.Kapasiteten på møterommene varierer fra 2 til 60 personer. Dersom dere ønsker det, så har vi grupperom også tilgjengelig.

Dagpakke

Vår dagpakke inneholder møteromsleie med projector, trådløst internett, penn, papir, samt kaffe, te, isvann, frukt og en kaffepause med kake i tillegg til dagens lunsj.

Hvis ønskelig så kan lokalet gjøres tilgjengelig en tid før møtestart slik at møteleder kan forberede seg før deltakerne kommer.

Vi anbefaler også å gi deltakerne et lite avbrekk i kursprogrammet. For å gi et lite avbrekk i kursdagen kan vi gjennomføre en liten aktivitet for å øke deltakernes energinivå. Spør oss gjerne om forslag.


Våre møterom:
Salten

Salten er vårt største møterom med en kapasitet på opptil 60 personer i kino. Hvis dere vil ha klasseromsoppsett, så har vi plass til 44 personer.

Møterommet har store gode vinduer, med en uteplass utenfor, så her kan man ta kaffepausen i solveggen om man ønsker.

Utenfor Salten har vi et pauseområde med lenestoler og sofaer, og piano. 

Teknisk utstyr på Salten:

  • Projector
  • Surroundanlegg
  • Trådløst internett
Landego

Landego er møterommet som ligger i tilknytning til pauseområdet til Salten.

Her er det plass til 10 personer. Rommet brukes ofte som grupperom til møter på Salten, men passer veldig fint også som møterom.

Teknisk utstyr på Landego:

  • Stor flatskjerm-TV 
  • Trådløst internett
Bjørnøya

Dette grupperommet er i Tandberggårdens gamle garasje. Her har vi plass til 6 personer.

Teknisk utstyr på Bjørnøya: 

  • Trådløst internett