w

Tapas

Vi har satt sammen noen populære tapasmenyer, og varierer disse litt fra sesong til sesong.

13.11.201813:19 Anne-Stine Gjervoldstad
Tapasmeny våren 2019

Tapasretter
  • Kyllingspyd med kokos, lime og chili
  • Chilibeef med tomat
  • Spekemat, som Ventericina salami og Æra spekeskinke
  • 2 typer ost, som røkt geitost fra Åland gård, og Hvit Kjerringøy fra Kjerringøy gård
  • Skagenrøre med tang og sjøtrøffelolje
  • Laksefilet med bakt paprika og rødløk
  • Tomat og olivenbrød
  • Aioli
  • Ruccolapesto
  • Aiolipotet med spinat
  • Artisjokksalat med melon og solmodne tomater

Varm mat
  • Hjemmelagede lammekjøttboller i salsasaus.
  • Lun linsesalat med chorizo og tomat

Hvis dere har noen spesielle ønsker så er vi selvsagt åpne for å endre sammensetningen av menyen.

Hvis dere bestiller senere enn 5 dager før, så kan det være at vi må endre noen av rettene grunnet bestillingsfrister på råvarene. Vi kontakter dere selvsagt dersom dette blir nødvendig. 

Minstebestilling er til 15 personer.

Her finner du våre tapasmenyer for nedlasting: