Tapas

Vi har satt sammen noen populære tapasmenyer, og varierer disse litt fra sesong til sesong.

13.11.201813:19 Anne-Stine Gjervoldstad
Tapasmeny 

Tapasretter
  • Ostekrem med pepperrot og røkt laks, servert med ørretrogn og dill på bruchetta
  • Bruchetta med blåmuggost og søte druer med nøtter
  • Råmarinert Saltenlaks med tacorømme, hjertesalat og tortillachips
  • Ovnsbakse laksespyd med aioli
  • Melonspyd med spekeskinke og manchego
  • Tapaspotet med chorizo og cherrytomat
  • Assortert spekemat
  • Aioli
  • Ruccolapesto
  • Foccaccia
Dessert
  • Jordbær og Brie på spyd med Balsamico sirup

 

Hvis dere har noen spesielle ønsker så er vi selvsagt åpne for å endre sammensetningen av menyen.

Vi har også to andre tapasmenyer, en av de har elementer av klassisk koldtbord, mens den andre menyen har litt færre retter.

Hvis dere bestiller senere enn 5 dager før, så kan det være at vi må endre noen av rettene grunnet bestillingsfrister på råvarene. Vi kontakter dere selvsagt dersom dette blir nødvendig. 

Minstebestilling er til 15 personer.