Møter og events

Vi har mange års erfaring med å arrangere møter, konferanser, fest og moro for små, store og veldig store grupper.

Hvis du trenger tips og hjelp til hvordan du kan gjøre konferansen minneverdig, eller du ønsker å samarbeide med noen med erfaring, som også kan ordne alt for deg, da kan det være verd å ta en prat med oss. 

Vi kan ta hånd om alt fra mat og drikke, teknisk utstyr, belysning, blomster, musikk og underholdning. Alt planlegges i nært samarbeid med deg som arrangør, slik at det blir et vellykket arrangement.

Mat og drikke

Mat og drikke er alltid en viktig del av et arrangement. Vi syns også det er viktig at maten og drikken passer sammen, og at dette passer med temaet på arrangementet ditt. 

Teknisk utstyr

Her kan det være utfordrende å vite hva man trenger, og hva som fins tilgjengelig. Vi har samarbeidspartnere som 

For å nevne noe, så kanskje trenger man scene, høyttalere, moltontepper, slagverk, diskokule, røykmaskin eller triangel. Vi vet hvor du får tak i det.

Musikk og underholdning

Vi har lang erfaring og mange kontakter sånn at vi kan sørge for at underholdningen til ditt arrangement blir akkurat som du vil. 

Vi formidler gjerne trubadurer, band, standup, kor, toastmastere eller konferansierer.

Blomster og Dekor

Hva er et selskap og en fest uten blomster og dekor? Mange ønsker profesjonell veiledning slik at pyntingen blir en del av arrangementets helhet. 

Vi samarbeider med dyktige og anerkjente leverandører som har lang erfaring med dekorasjoner for spesielle anledninger. Vi strekker oss langt for at arrangementet skal bli så vakkert som mulig.


Noe av det vi har gjort


Vi har vært så heldige å ha fått tilliten til å arrangere IA-konferansen til NAV Arbeidslivssenter i mange år. Denne konferansen har de siste årene hatt i overkant av 500 deltakere. Vi har hatt ansvaret for alt av servering til konferansen, i tillegg til utleie og opp-og nedrigg av bord og stoler til alle som skal ha lunsj. 

PBL er en organisasjon vi har hatt gleden av å samarbeide med i "alle år". Her har vi blant annet fått arrangere den årlige Lederkonferansen, som inkluderer to dager med full konferanseservering i Stormen, samt et lavvoarrangement, som "kick-off" dagen før konferansen.