Møte hos oss

Vi vet hvor viktig det er at alt er i orden når du skal arrangere kurs eller møte. Derfor har vi alltid kursverter og vertinner tilstede. Vi er også behjelpelig med planlegging og tilrettelegging i forkant hvis det er ønskelig.

Vi har vektlagt gode stoler på våre møterom, for vi vet at møtedeltakerne yter bedre når de har det bra. I tillegg er møterommene våre utstyrt med:

  • Projector
  • DVD-spiller
  • Surroundanlegg
  • Trådløst internett

Vi har møterom med kapasitet fra 2 til 80 personer. Vi har også grupperom hvis det er behov for det. I tillegg har vi samarbeid med Bodø Kulturhus og kan avholde konferanser der for opp til 500 personer.

Dagpakke

Vår dagpakke inneholder møteromsleie med projector, trådløst internett, penn, papir, samt kaffe, te, isvann, frukt og en kaffepause med kake i tillegg til dagens lunsj.

 

Hvis ønskelig så kan lokalet gjøres tilgjengelig en tid før møtestart sånn at møteleder kan forberede seg før deltakerne kommer.

Vi anbefaler også å gi deltakerne et lite avbrekk i kursprogrammet. For å gi et lite avbrekk i kursdagen kan vi gjennomføre en liten aktivitet for å øke deltakernes energinivå. Spør oss gjerne om forslag.