Firmaturer

Her har vi satt opp noen eksempler på hvordan en tur til Landego Fyr kan legges opp.

Kveldsturen (for grupper fra 15 til 80 personer)

kl 18:00: Turen starter i båt ut fra kaia i Bodø. Valget står mellom åpen båt og lukket båt – vi ordner med det som passer dere. På veien utover starter opplevelsen med utsikt mot norsia av Bodø med Børvasstindene i bakgrunnen og Landegode på den andre. Vel fremme på fyret står vårt vertskap og tar imot.

Før middag tar vi en historisk beretning og byr gjerne på en tur opp i tårnet! Du er da å anse som imaginær fyrmester av Landego Fyr.

Så til kveldens høydepunkt: Fyrets havrettsbord har vært på vår meny siden vi startet opp med vår drift i 1994 og er under stadig utvikling. Et alternativ er å bestille fyrets havtapas – garantert en opplevelse! Vi bistår gjerne med å krydre arrangementet og har flere forslag til underholdning enten det skal være trubadurer, band, quiz eller humor innslag.

kl 23:00: Et ca. tidspunkt for å sette kursen tilbake til Bodø – ankomst i Bodø vil være ca. 1 time etter avgang avhengig av type båt.

 

 

Møter og kurs med overnatting (for 10 til 34 personer)

På turen ut kan man også legge opp til fiske og annen aktivitet som knytter gruppen sammen.

I fjøsen ligger vårt største møterom – ikke som på et hotell i Bodø eller London men på ekte fyrmestervis får dere arrangert deres møte. Vi ordner med teknisk utstyr og grupperarbeid kan arrangeres med en mengde grupperom (naustet, fyrmesterstua og finstua)

Lunch serveres underveis med dertilhørende kaffepauser med noe å bite i.

NB! Du skal ikke gå sulten rundt på Landego Fyr!

Når møtedagen er over kan vi friste med aktiviteter som deep sea rafting, havfiske og bading i varme badebaljer. Middag serveres med varme og sjel og vi setter gjerne sammen en meny som er litt utenom det vanlige.

Dag 2:

Vi anbefaler å ta en lett spasertur og nyte det rike fuglelivet på Æggløysa, som holmen heter. Nyt stillheten og freden og skulle det være dårlig vær så har vi en varmekjeldress å låne bort.

Etterpå er det frokost, møte og lunch før kursen settes hjemover.