Landego Fyr

Det er lett å drømme seg bort i vakker natur med historiske omgivelser, der storhavet, midnattsola og Lofotveggen danner rammen rundt. Gi deltakerne dine en opplevelse de seint vil glemme.

Landego Fyr er vinterstengt fra oktober til og med april.

I båt stevner du ut fra kaia i Bodø med kurs for ”det gode landet” Landego, navngitt av takknemlige fiskere i det forrige århundret, på tur hjem fra det strabasiøse Lofotfisket.

Snart åpner en ny verden seg, fri for stress, eksos og pommes frites.

For på en middels stor holme med hav og fjell på alle kanter, i arktisk lys under en intim himmel og med ramsalt sjøsprøyt etter naturkreftenes forgodtbefinnende, ligger det stolte Landego Fyr.

Hit kan du altså komme og arrangere kurs og seminarer, arbeidsmøter, styremøter, salgsmøter, årsmøter, bursdager og jubileumsfester. For bedrifter, organisasjoner, foreninger eller privatfolk. 

Fyret er tilrettelagt for lukkede grupper og vi har derfor ikke åpent for enkeltreisende.

Bygningene er de opprinnelige husene som fyrmesteren og assistentene bodde og levde i når de sørget for å markere innseilingen til Bodø. 

Hvis du trenger å arrangere en konferanse, et møte eller et kurs på et sted som sørger for at deltakerne er tilstede, både fysisk og mentalt, så er dette plassen å være. Landego Fyr er stedet som gjør at man husker det faglige lengre. 

Relaterte artikler