+47 75 51 91 00

Frontpage

Landego Lighthouse

I 1994 fikk vi anledningen å ta over Landego Fyr. Siden da har vi bygd opp et sted som vi er meget stolte av. Bygningene er de opprinnelige husene som fyrmesteren og assistentene bodde og levde i når de sørget for å markere innseilingen til Bodø.

Landego Fyr er tilrettelagt for lukkede grupper til kveldsturer, møter, selskaper og overnatting. Vi har dessverre ikke åpent for enkeltreisende.

Gi deltagerne en opplevelse de sent vil glemme.

På Landego Fyr finner du møterom, velværeavdeling, majestetisk natur, fantastiske opplevelser, ulike aktiviteter og kulinariske opplevelser i toppklasse. 30 senger står klare for deg og dine i de to gamle fyrmesterboligene.
Her ute på fyrholmen er det først og fremst "fjøsen" som brukes som møtelokale.
Vakker natur... Stillhet og ro...

Fjøsen bruker vi til møter og middager, og naustet er ominnredet til bar og badstue med våre smått berømte vedfyrte saltvannsstamper rett utenfor.

Det er lett å drømme seg bort i vakker natur med historiske omgivelser, der storhavet, midnattsola og Lofotveggen danner rammen rundt.

Vi kan også friste med aktiviteter som "deep sea rafting", havørnsafari og havfiske. Eller hvorfor ikke bare slappe av... Ta med deg en kanne kaffe, sett deg på svabergene og nyt stillheten og roen.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok