Spaweekend for to

 

Vår samarbeidspartner 7. himmel as er den mest erfarne leverandøren av SPA og massasje i Bodø.

Vi på Skagen Hotel er derfor veldig glade for å kunne tilby dere en Spaweekend, hvor dere bor hos oss, og får behandlingen deres hos 7. himmel.

Dette tilbudet er til salgs i alle helger hele året.

 

Vi har følgende priser:

Dobbeltrom: 2495 kr

 

 

Inkludert i denne prisen er det overnatting en natt på Skagen Hotel, frokost og behandling hos 7. himmel SPA avdeling ved Bodø Spektrum.

Dette er en duo-behandling der dere er to sammen i et behandlingsrom med vekselsvis kurbad og rygg/nakkemassasje på benken ved siden av. Etter en liten pause bytter man. Dette kan også velges med ansiktsbehandling i stedet for massasje om ønskelig.

Vi oppfordrer alle til å komme i god tid før behandlingen og nyte fasilitetene ved badstuene/boblebad/stillerom etc. Disse er også tilgjengelig etter endt behandling hos terapeutene.

I Spektrum Velvære kan man også kjøpe mat og drikke. Hvis dere ønsker så kan dette kan forhåndsbestilles og serveres til avtalt tid.

Husk badetøy.

Planlegg din weekend, sett av god tid i SPA og nyt. Ta kontakt med 7. himmel på telefon 75 50 45 50 eller se www.7himmel.no om du lurer på noe vedrørende behandlingen. 

 

For å bestille, så kan du ringe oss på Skagen Hotel på 75 51 91 00, eller sende mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.